+420 778 766 210 info@stodolaherink.cz

Aktuality

Aktuální dění ve Stodole Herink

Posted in Novinky, on 25 ledna 2019, by , 0 Comments

 

Kapacita akce je již plně zaplněna, další rezervace nepřijímáme.

Děkujeme za pochopení.

 

Přijďte vyzkoušet něco netradičního!

Hmyzí kuchyně je jedinečná show, která má velký úspěch napříč celou ČR. Kuchař bude připravovat hmyz přímo před vámi.
Dozvíte se něco nového, pobavíte se, ochutnáte něco exotického a odnesete si nezapomenutelný zážitek a hromadu fotografií.
Celou show provází nejzkušenější kuchař jedlého hmyzu v ČR Milan Václavík.

Cena za celou show včetně degustace je 350 Kč.

Degustační menu:
Moučný červ na listovém salátku
Cvrček banánový na másle
Zophobas na chilli a česneku (Velký moučný červ)
Grilované saranče na pepři a červeném víně
Smažený šváb argentinský

Doplňkově za příplatek (nutné objednat 14 dní předem):
Štír vietnamský na víně – 350 Kč
Sklípkan – 750 Kč

Hmyz je nazýván právem surovinou třetího tisíciletí. Je konzumován po celém světě vyjma Evropy. Obsahuje velké množství bílkovin, dále potom nenasycené mastné kyseliny a další látky příznivé pro tělo.

X